About

Cees maakt unieke ontwerpen en illustraties voor opdrachtgevers die graag hun eigen koers varen. Hij waait hierin niet met alle winden mee. Dat is goed, want zo helpt hij zijn opdrachtgevers in de goede richting. Hoe? Door je boodschap naar ijzersterk ontwerp te vertalen.

“Een goed ontwerp is niet zomaar een afbeelding, het is een unieke gefundeerde uiting van iets waar je voor staat. Als je trots bent op waar je voor staat mag dit er best goed uit zien!”

Cees Boot (Rotterdam, 1987) is een gediplomeerd grafisch ontwerper. In 2013 studeerde hij af aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Na een aantal jaren bureau ervaring besloot hij om in 2016 als zelfstandig grafisch ontwerper de wereld een stuk mooier te maken.

“Kenmerkend voor mijn werk is mijn illustratieve stijl en voorkeur voor handmatige materialen en technieken. Ik maak graag werk met karakter; uitgesproken, origineel en sexy. Inspiratie vind ik onder meer in subculturen met een sterke visuele beeldtaal. Skateboarden en de bijbehorende graphics, album-artworks, belettering, comics en graffiti zijn hier voorbeelden van.”